Over mij

Ik ben Fatima en ik draag mijn voornaam met veel trots.
Llouh is mijn achternaam, die draag ik met dubbel zoveel trots. Mama van 2 hartendiefjes. Dochter van sterke ouders.
Kleindochter van ijzersterke grootouders.

Achtergrond

Ik ben opgeleid als vroedvrouw en heb 5 jaar gewerkt op de verloskamer. Daarna ging ik naar de marketingsector en daar ben ik nu nog steeds. Vandaag ben ik communicatiestratege bij het mooiste bureau van het land: LDV United.

Liefde

Mijn favoriete bezigheid, is het samenzijn met mijn kinderen wanneer ze bij mij zijn. Daar zet ik zo goed als alles voor opzij. Knutselen, hun lievelingsserie meekijken, labo-experimentjes doen, springen op de trampoline, of gewoon knuffelen.

Hobby's

Wanneer ze niet bij mij zijn, dan ben ik eigenlijk het liefst alleen thuis. Aan het lezen. Boeken hebben altijd een centrale rol gespeeld in mijn leven. Toen ik jong was, dook ik in boeken op momenten dat ik niet in de werkelijkheid wilde vertoeven. Toen ik ouder was, greep ik naar boeken wanneer ik met verdriet geen blijf wist. Toen ik getrouwd was, zocht ik in boeken naar een antwoord. Toen ik mama was, vond ik in boeken een richtingaanwijzer.

Dat ik zelf ook een boek schreef, was tegelijk een verrassing én een evidentie. Wie mij langer kent, weet dat ik graag op zoek ga naar de juiste woorden om iets uit te drukken. Dat ik graag vertel. Dat ik graag vragen stel. Breng die drie elementen samen, en je hebt dit boek.

" Ik geloof nog meer dan ooit dat wanneer vrouwen ongegeneerd zichzelf durven zijn, ze hun vrouwelijk potentieel ten volle benutten"

Fatima Llouh

Weetje:
"Ik lees altijd 3 boeken tegelijk"

Boeken die ik aan het lezen ben

Het bromvliegeffect

Eva van den Broek

10 minuten 38 seconden
in deze vreemde wereld

Elif Shafak

Emotionele erfenis

Galit atlas

Volg me op instagram

Voor dagelijkse updates over alles dat ik doe

Winkelwagen